P.G.B. Zorgbureau Aanbieder B.V.

Speciaal voor cliënten met een psychiatrische of verstandelijke of lichamelijke beperking

Welkom op onze website!

Algemeen

Mensen met een beperking kunnen bij Zorgbureau Aanbieder BV terecht met allerlei vragen omtrent begeleiding en ondersteuning op gebieden van wonen, werken , dagbesteding, sociale contacten, maatschappelijk werk, trainingen school- en vrije tijd- besteding.


We bieden  begeleid wonen aan binnen de regio Helmond in een 8 tal woningen.

Daarnaast bieden wij ambulante begeleiding aan in de regio Helmond/ Eindhoven/ den BoschZorgbureau Aanbieder BV is er speciaal op gericht om mensen vanuit hun thuis situatie  te helpen om, te leren om te gaan met hun beperkingen en om met eventuele beperkingen verder te komen in het maatschappelijk functioneren.

 Kiwa keurmerk:

Per  15 december 2017 hebben we het KIWA keurmerk HKZ KO behaald .Het keurmerk wordt jaarlijks getest en getoetst.  Het certificaat met nummer K97005/02 is geldig tot 11 december 2020.

We maken tevens gebruik van een klachtenregeling, hebben een klachtencommissie en zijn aangesloten bij de  Geschilleninstantie Wkkgz. Tevens maken wij gebruik van een vertrouwenspersoon


Wachtlijst:

Er is geen wachtlijst voor ambulante begeleiding . 

Voor begeleid wonen is er momenteel een wachtlijst. Voor info zijn wij op werkdagen  telefonische te bereiken van 11.00-17.00 uur op nummer 0634894791 of 0655715933


We helpen u graag!